Euroleague

Αποθέωσε τον Μιλουτίνοφ ο Μπλόσομγκεϊμ: «Αξίζει κάθε ευρώ που υπέγραψε»

Ο Tζαρόν Μπλόσομγκεϊμ της Μονακό αποθέωσε μέσω social media τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για τις φετινές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εντυπωσιάζει με τις φετινές του εμφανίσεις, όντας ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού.

Στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στη Ζάλγκιρις, ο Σέρβος σέντερ έδειξε ξανά την κλάση του, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ, ο δεύτερος πιο ενεργός παίκτης της Euroleague στο «Χ» μετά τον Μάικ Τζέιμς, δεν μπόρεσε να κρύψει τον θαυμασμό του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο της εμφάνισης του Μιλουτίνοφ απέναντι στους Λιθουανούς και σχολίασε: «Άξιζει κάθε ευρώ που υπέγραψε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x