Euroleague

Οι δωδεκάδες στο Ολυμπιακός-Βαλένθια: Ξανά εκτός ο Λαρεντζάκης

Δείτε τις δωδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν Ολυμπιακος και Βαλένθια, στη μετξύ τους αναμέτρηση στο ΣΕΦ για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βαλένθια στο ΣΕΦ (21:15) για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ψάχνοντας την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα του στην έδρα της Μπαρτσελόνα!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να αφήσει ξανά εκτός της δωδεκάδας του τον Λαρεντζάκη, ενώ δεν έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Γουόρντ, ΜακΚίσικ, Έβανς και Φαλ. Θυμίζουμε ότι απόψε δεν θα αγωνιστεί ούτε ο νεοαποκτηθέντας, Μόντε Μόρις.

Από την άλλη, για τη Βαλένθια, εκτός δωδεκάδας έμειναν οι Λόπεθ-Αροστέγκι, Ντε Λαρέα και Σίμα.

Οι δωδεκάδες:

Ολυμπιακός: Γουόκαπ, Νιλικίνα, Λι, Παπανικολάου, Βεζένκοφ. Νετζήπογλου, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Αντετοκούνμπο, Χολ

Βαλένθια: Μπαντιό, Τέιλορ, Πουέρτο, Ρίβερς, Πραντίγια, Κι, Μοντέρο, Μουρ, Σακό, Τόμπσον, Νογκες, Κοστέλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x