Euroleague

Προπονητής Εφές: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς για την αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό.

Αφού πρώτα αναγνώρισε τη δυσκολία του αγώνα πλέκοντας το εγκώμιο του Ολυμπιακού ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς επεσήμανε ότι η Αναντολού Εφές θα πρέπει πιάσει αρκετά καλή απόδοση για να μπορέσει να πάρει τη νίκη.

«Ξεκινάμε τη διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική και έμπειρη. Ο Ολυμπιακός, με τον οποίο έχουμε αναμετρηθεί εδώ και καιρό, έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή και ένα εξαιρετικό σταφ που είναι μαζί εδώ και καιρό. Φέτος έχουν γίνει ξανά πολύ ανταγωνιστικοί με νέες προσθήκες», ανέφερε ο Μιγιάτοβιτς και συνέχισε:

«Γι' αυτό πρέπει να είμαστε επιθετικοί για να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε πολύ καλά συγκεντρωμένοι και ο κάθε παίκτης μας πρέπει να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Περιμένουμε επίσης το καταπληκτικό κοινό μας να μας στηρίξει όπως πάντα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Ο Ρόντερικ Μπομπουά από την πλευρά των παικτών της τουρκικής ομάδας, ανέφερε:

«Ξεκινάμε τη διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα φιλοξενώντας τον Ολυμπιακό, μια πολύ σοβαρή και δυνατή ομάδα. Το τελευταίο διάστημα παίζουν καλό μπάσκετ και έχουν φτάσει καλά αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για έναν physical αγώνα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x