Απόψε το βράδυ (22:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την αήττητη Βαλένθια στη «Roig Arena» για την πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη βελτίωση του ρεκόρ του στο 4-1.
Πριν από λίγο έγινε γνωστή η δωδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» στο σημερινό ματς, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αφήνει εκτός τους Καραγιαννίδη, Ντάνστον, Νετζήπογλου και Πάπας. Θυμίζουμε πως στην Αθήνα έμειναν οι Πλώτας και Μπουρνελές.
Σε σχέση με το προηγούμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι και τη νίκη επί της Αναντολού Εφές στη SUNEL Arena, επιστρέφει ο Ντόντα Χολ.
Η 12άδα του Ολυμπιακού: ΜακΙντάιρ, Γουόρντ, Μοντέρο, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Εντζάι, Μιλουτίνοφ, Τζόσεφ, Χολ, Τζόουνς, Φουρνιέ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






