Euroleague

Το AI μίλησε: Ο Ολυμπιακός θα σηκώσει τη φετινή Ευρωλίγκα - Θα ράψει δύο ακόμα αστέρια μέσα στη δεκαετία ο Παναθηναϊκός!

Η τεχνητή νοημοσύνη και το GROK AI προέβλεψε πως τη φετινή Ευρωλίγκα θα τη σηκώσει ο Ολυμπιακός, ενώ, μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια θα κυριαρχήσουν οι δύο «αιώνιοι»!

Με την τεχνητή νοημοσύνη να μπαίνει ολοένα και περισσότερο στη ζωή μας, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αθλητικές προβλέψεις!

Το γνωστό σάιτ «Basketnews», στράφηκε λοιπόν στο «GROK AI» ώστε να... μάθει τον φετινό νικητή της Ευρωλίγκας!

Ο αλγόριθμος λοιπόν... έβγαλε πρωταθλητή για φέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση τον Ολυμπιακό!

Μάλιστα, σε ερώτηση αναφορικά με τους νικητές της Euroleague την επόμενη δεκαετία, οι ελληνικές ομάδες έχουν τη μερίδα του λέοντος, αφού, σύμφωνα με το GROK AI, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα ράψει δύο ακόμα αστέρια (2025/26 και 2029/30) και οι «ερυθρόλευκοι» θα φτάσουν τις πέντε κατακτήσεις (2024/25, 2031/32)!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x