Euroleague

Ολυμπιακός: Μαζί με την αποστολή στην Μπολόνια οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι με προορισμό την Μπολόνια για το αυριανό ματς με τη Βίρτους, με τους προέδρους της ομάδας, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο να συνοδεύουν την αποστολή.

Το βράδυ της Παρασκευής (28/02, 21:00), ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση της Ευρωλίγκας μετά από τρεις εβδομάδες, αντιμετωπίζοντας τη 16η του βαθμολογικού πίνακα, Βίρτους Μπολόνια, στην Ιταλία, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Ελ. Βενιζέλος» ώστε να αναχωρήσει με προορισμό την Μπολόνια, με τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Γιαννούλη Λαρεντζάκη να μιλούν στους εκπροσώπους Τύπου για το αυριανό ματς.

Βέβαια, οι Πειραιώτες δεν ταξίδεψαν μόνοι τους, καθώς, εκτός από τη συμπαράσταση 120 φιλάθλων που βρέθηκαν στο τσάρτερ, την «ερυθρόλευκη» αποστολή συνόδευσαν και οι πρόεδροι του συλλόγου, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, οι οποίοι αρκετές φορές έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης εκτός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x