Euroleague

Με Πίτερς και συνολικά 13 παίκτες στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός

Ο Πίτερς θα ταξιδέψει μαζί με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με την Εφές (1/12, 19:30), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παίρνει μαζί συνολικά 13 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Πάπας.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη και το ματς με την Εφές (1/12, 19:30) στο Σινάν Ερντέμ «μπήκε» ο Άλεκ Πίτερς, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα όμως να μην είναι ακόμα σίγουρος αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη κάκωση στην δεξιά φτέρνα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στην Ευρωλίγκα και ήταν αμφίβολος ακόμα και για να ταξιδέψει στην Τουρκία.

Για αυτό το λόγο, ο Έλληνας προπονητής αποφάσισε να πάρει 13 παίκτες μαζί του (αναχώρηση απόψε στις 19:20), με τον Τζορτζ Πάπας να είναι αυτός που ακόμα «παίζεται» η θέση του, ανάλογα με την ετοιμότητα που θα παρουσιάσει ο Πίτερς.

Οι γηπεδούχοι έχουν ανακοινώσει ήδη sold-out ενόψει του σημαντικού αυτού παιχνιδιού, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ρεκόρ 7-3 έως τώρα στη διοργάνωση, βρίσκονται σταθερά στη 2η θέση και στοχεύουν να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x