Euroleague

Νοκ άουτ για τη μάχη του Ολυμπιακού με την Εφές ο Μιλουτίνοφ!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές (22/01).

Ο Ολυμπιακός μονομαχεί το απόγευμα της Πέμπτης (22/01) στην Κωνσταντινούπολη με την Αναντολού Εφές για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και οι Πειραιώτες έχουν να διαχειριστούν μια σημαντική απουσία.

Κι αυτό διότι στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στο κεφάλι στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Σέρβος σέντερ έχει υποστεί διάσειση και δεν μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, που πηγαίνει στην Πόλη με δίδυμο ψηλών τους Ταϊρίκ Τζόουνς και Ντόντα Χολ.

Παράλληλα, πλην του Μιλουτίνοφ εκτός είναι και ο Μόντε Μόρις, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 14-8 και θέλουν τη νίκη, με την οποία θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την εδραίωση στην πρώτη εξάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x