Euroleague

Παπανικολάου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να σφίξουμε την άμυνά μας»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Νίκο Ζέρβα μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό.

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακού στο μεγάλη νίκη επί της Μονακό και μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο του σταθμού, Νίκο Ζέρβα, αναφέροντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του μίλησαν στο ημίχρονο για την κακή τους αμυντική λειτουργία και, διορθώνοντάς της, έφτασαν στην ανατροπή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε το ματς πάρα πολύ νευρικά, χάνοντας lay ups και βολές, μεγαλύτερο πρόβλημα όμως ήταν η άμυνα, δεχτήκαμε 41 πόντους σε ένα ημίχρονο, κάτι τελείως έξω από τα νερά μας.

Αυτό είπαμε στο ημίχρονο, ότι πρέπει να σφίξουμε την άμυνά μας, να παίξουμε πιο δυνατά και αυτό μας έδωσε το μομέντουμ, άνοιξε την επίθεσή μας και αυτό μας βοήθησε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Δεν υπάρχει φαβορί, ήταν δύο πάρα πολύ καλές ομάδες που ανταγωνίζονταν η μία την άλλη, στο πρώτο μέρος είχε το μομέντουμ η Μονακό, μετά καταφέραμε να το πάρουμε εμείς. Κάναμε μια μεγάλη ανατροπή αλλά εμείς κρατάμε το αποτέλεσμα.

Όλα τα παιδιά βοήθησαν, δεν είναι μόνος ποιος βάζει την μπάλα στο καλάθι.

Ο κόσμος μας στήριξε και στα δύσκολα ήταν εκεί, με τη φωνή του, ακούγαμε τη στήριξή του, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x