Euroleague

Μπαρτζώκας: «Έπρεπε να κερδίσουμε πιο εύκολα, αλλά δεν νομίζω ότι κινδυνέψαμε πραγματικά - Τα εύσημα στους παίκτες»

Χαρούμενος για το «δύο στα δύο» στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη και επί του Ερυθρού Αστέρα, στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο flash interview μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα:

«Πρέπει να σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος έτσι όπως κλείσαμε αυτήν τη ''διαβολοβδομάδα'' με δύο νίκες σε δύο πολύ δύσκολα και διαφορετικά παιχνίδια, με μικρό ροτέισον.

Πρέπει να δώσω τα εύσημα στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών μας. Έδωσαν τα πάντα. Απόψε έπρεπε να κερδίσουμε πιο εύκολα, αλλά έπρεπε να κοντρολάρουμε καλύτερα κάποιες αποφάσεις. Επέστρεψαν στο ματς με τους ταλαντούχους παίκτες που έχουν, όπως ο Μίλος (Τεόντοσιτς), ο Νέντοβιτς οι οποίοι έβαλαν μερικά μεγάλα καλάθια. Δεν κινδυνέψαμε όμως. Στο τέλος της ημέρας, είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς
».

Για τις 26 ασίστ στο ματς: «Αυτό, ναι, πρέπει να το πω. Είχαμε 26 απόψε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πάντα παίζουμε με αυτό το στυλ παιχνιδιού, απλά πρέπει να βρούμε τη χημεία μας και να προπονηθούμε πάλι όλοι μαζί. Είμαι πολύ θετικός και αισιόδοξος για την ομάδα μας. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα και κερδίσαμε αυτά τα δύο δύσκολα παιχνίδια και συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x