Euroleague

Παπανικολάου: «Πρώτο μας μέλημα η Ρεάλ, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο την Κυριακή»

Τις σκέψεις του για το Final Four της Euroleague μοιράστηκε ο Κώστας Παπανικολάου, κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βερολίνο.

Κάθετος πως η τύχη δεν χρωστάει τίποτα στον Ολυμπιακό είναι ο Κώστας Παπανικολάου, μιλώντας στο αεροδρόμιο πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Βερολίνο, για το Final Four της Euroleague .

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:

Είναι το 3ο Final Four, ήρθε η ώρα για την κατάκτηση; «Κάθε φορά νιώθουμε ότι είναι η ώρα. Σημασία έχει να πας και να κάνεις την δουλειά, δεν πας ποτέ λέγοντας ότι εντάξει αυτήν τη φορά να το πάρει κάποιος άλλος. Μακάρι να έχει έρθει η σειρά μας, μακάρι να παρουσιαστούμε έτοιμοι και δυνατοί, ξεκινώντας σίγουρα από το παιχνίδι με την Ρεάλ γιατί αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα και το μοναδικό πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας, για να δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να βρεθούμε σε άλλον έναν τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Για το αν χρωστάει κάτι η ιστορία στον Ολυμπιακό μετά τον περσινό τελικό:
«Το είπα και το έχω ξανά πει πως κάθε Final Four είναι διαφορετικό, τώρα το αν μας χρωστάει κάτι η τύχη δεν παίζει ρόλο, σημασία έχει από τις ομάδες που θα πατήσουν παρκέ το ποια θα πάρει τις μικρές νίκες για να πάρει προβάδισμα και εκεί θα κριθεί ο αγώνας. Όλα τα υπόλοιπα από όταν γίνει το τζάμπολ σβήνουν και δεν μετράει ούτε η προϊστορία, ούτε καλά καλά η κανονική διάρκεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x