Συγκινητικές οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ, δύο μέρες πριν τη συμπλήρωση 45 ετών από την μαύρη επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7.
Το πέταλο της θύρας 7 ντύθηκε με τα πρόσωπα των θυμάτων, με τη διοίκηση, τους παίκτες και το σταφ να αφήνουν λουλούδια σε ένα μαύρο πανό αφιερωμένο στην τραγωδία. Από την πλευρά της Βίρτους Μπολόνια άφησε λουλούδι ο αρχηγός των Ιταλών και πρώην «ερυθρόλευκος», Ντάνιελ Χάκετ.
Αργότερα, ο Σάσα Βεζένκοφ παρέλαβε το βραβείο του MVP για τον μήνα Ιανουάριο στη Euroleague.

Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Παπανικολάου διαθέσιμος με Αστέρα - Μόρις και Λαρεντζάκης στο Κύπελλο, σε στάδιο επιστροφής ο Νιλικίνα! Τα σχόλια Ρομπόλη-Κεφαλά για την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους Μπαρτζώκας: «Τίποτα δεν είναι εύκολο, δείξαμε πόσο σκληροί είμαστε - Μέχρι το τέλος θα υποφέρουμε και θα παλέψουμε» Βαθμολογία: Στο 17-9 και πάντα σε τροχιά πλεονεκτήματος ο Ολυμπιακός - Οι επόμενοι αντίπαλοι για τους «αιώνιους» Ιστορικός Μιλουτίνοφ: Ξεπέρασε τον Μπουρούση στα ριμπάουντ και ανέβηκε 8ος όλων των εποχών! Καταιγιστικός o Ολυμπιακός στο δεύτερο δεκάλεπτο, πάτησε γκάζι και εξαφάνισε την Μπολόνια με επιμέρους 37-11! Ντόρσεϊ: «Σήμερα παλέψαμε και νικήσαμε» Βεζένκοφ: «Αντιδράσαμε σωστά, οι νίκες φέρνουν αυτοπεποίθηση - Είναι καλή εμφάνιση και μας προδιαθέτει για το μέλλον»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






