Euroleague

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Λευτέρης Μποχωρίδης και Ντίνος Μήτογλου, ξεχώρισαν για το «τριφύλλι».

Με εξαιρετική άμυνα που «ακύρωσε» τον Σλούκα και κάνοντας «θραύση» στα επιθετικά ριμπάουντ, ο Παναθηναϊκός νίκησε 88-77 τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ, με το sport-fm.gr να ακτινογραφεί τους παίκτες των «πρασίνων».

Η κριτική των παικτών (με άριστα το «10»):

Μακ(1): Ο μοναδικός παίκτης που υστέρησε από τον Παναθηναϊκό. Αγωνίστηκε μόλις 3:54, πρόλαβε να αστοχήσει σε ένα τρίποντο και να κάνει δύο λάθη. Εμφάνιση που δεν εκπλήσσει, αφού γενικά… δεν τραβάει τους τελευταίους μήνες.

Παπαγιάννης(6): Πολύ καλός σε ένα παιχνίδι που η αλήθεια είναι είχε τεράστιο πλεονέκτημα έναντι των σέντερ του Ολυμπιακού και όλοι περίμεναν μια θετική εμφάνιση. Βοήθησε και στην δημιουργία, ενώ τα δύο λάθη που έκανε δεν κόστισαν.

Μποχωρίδης(8): Φανταστικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Έλληνας γκαρντ, έκανε νέο ρεκόρ καριέρας με πόντους 15 και γενικότερα ήταν άψογος, στο ματς της ζωής του. Η συνεισφορά του στη νίκη των «πρασίνων» ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική, άσχετα αν αποβλήθηκε με πέντε φάουλ λίγο πριν το τέλος.

Όγκαστ(-):
Δεν αγωνίστηκε και κατά συνέπεια δεν μπορεί να κριθεί.

Παπαπέτρου(4): Αν δεν είχε μαζέψει εννέα ριμπάουντ και δεν είχε μοιράσει πέντε ασίστ, η σημερινή εμφάνιση του αρχηγού του «τριφυλλιού» θα ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Σίγουρα δεν έπιασε σε καμία περίπτωση την απόδοση που όλοι πίστευαν, αλλά έπιασε την βάση.

Δίπλαρος(-): Δεν αγωνίστηκε και κατά συνέπεια δεν μπορεί να κριθεί.

Κασελάκης(3): Έπαιξε για μόλις 3’, ωστόσο στο μόνο σουτ που πήρε στον αγώνα (τρίποντο) ήταν εύστοχος, μάζεψε ένα ριμπάουντ και δεν υπέπεσε σε κάποιο λάθος.

Φόστερ(1): Τραυματίστηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει πολύ ώρα στον πάγκο. Μπήκε ξανά κάποια στιγμή στο ματς, χωρίς όμως να σκοράρει κάποιο καλάθι για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Έχει ένα ελαφρυντικό, αλλά γενικά πέρασε και δεν «ακούμπησε» στο ματς.

Γουάιτ(6): Άλλος ένας παίκτης που «χτύπησε» τους «ερυθρόλευκους» εκεί που έπρεπε, με 12 πόντους, επτά ριμπάουντ και δύο κλεψίματα.

Μήτογλου(7):
Εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Έλληνας ψηλός με 15 πόντους, έφερε εις πέρας την αποστολή που είχε στο ματς. 20 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, με κρίσιμη συνεισφορά στη νίκη. Από τους κορυφαίους.

Μπέντιλ(6): Πλήγωσε τον Ολυμπιακό με τους 10 πόντους του, σε σημαντικά σημεία του ματς. Μάζεψε ριμπάουντ, έπαιξε άμυνες και σε γενικές γραμμές ήταν από τους διακριθέντες.

Σαντ-Ρος(8.5): Ματς καριέρας για τον Κουβανό, σε ένα παιχνίδι που πραγματικά τα έκανε όλα και δεν υστέρησε πουθενά. 20 πόντοι και ρεκόρ καριέρας με 4/6 τρίποντα και το σύστημα αξιολόγησης να εκτοξεύεται στο 27! Ξεκάθαρα ο πρωταγωνιστής και κορυφαίος του ματς.

Διαβάστε ακόμη:

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x