Euroleague

Στην κορυφαία πεντάδα του ANGT της Ευρωλίγκας ο Βενιαμίν Αμπόσι του Ολυμπιακού!

Μεγάλη διάκριση για τον Βενιαμίν Αμπόσι, με τον 18χρονο φόργουορντ του Ολυμπιακού να συμπεριλαμβάνεται στην κορυφαία πεντάδα του ANGT της Ευρωλίγκας στο Παρίσι.

Την πέμπτη θέση στο Adidas Next Generation Tournament στο Παρίσι κατέλαβε η ομάδα U18 του Ολυμπιακού, μετά και την επιβλητική εμφάνιση και νίκη επί της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού με σκορ 85-66!

Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, με τον Βενιαμίν Αμπόσι να συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους παίκτες!

Ο 18χρονος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» πραγματοποίησε εξαιρετικό τουρνουά, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στο Παρίσι με 15,2 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 5,5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1,2 τάπες κατά μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής σε τέσσερις αγώνες!

Να θυμίσουμε πως τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όσο και ο οργανισμός του Ολυμπιακού πιστεύει πολύ στις δυνατότητες και το ταλέντο του νεαρού άσου, με τον Έλληνα τεχνικό να τον συμπεριλαμβάνει συχνά-πυκνά στις αποστολές για την Stoiximan Basket League. Φέτος, μετράει τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x