Euroleague

Ζέρβας: «Κατώτερος των περιστάσεων ο Ολυμπιακός, αλλά στα χέρια του ο βασικός του στόχος - Δεν υπήρχε λόγος εκνευρισμού»

Ακούστε τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές, η οποία, όπως τόνισε, έχει κάνει από τα καλύτερα αμυντικά παιχνίδια της χθες (19/03), σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, μεταφέροντας στους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο τα τελευταία νέα των Πειραιωτών μετά το αποτυχημένο πέρασμα από την Κωνσταντινούπολη.

«Ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των περιστάσεων», σημείωσε ο ρεπόρτερ, προσθέτοντας, όμως: «Μετά από τόσα σερί παιχνίδια και νίκες, με προβλήματα, τραυματισμούς, κάπου θα χάλαγε το γλυκό». Σημείωσε, επίσης: «Δεν υπάρχει λόγος για καταστροφολογία, μόνο για προβληματισμό» και συμπλήρωσε: «Η ομάδα ήταν αναποτελεσματική στην άμυνα και με πολλά προβλήματα στην επίθεση, κόντρα σε μία Εφές, η οποία έπαιζε τη ζωή της και πάντα αυτό δίνει έξτρα κίνητρο. Δύο φορές πλησίασε σε απόσταση αναπνοής παρ' όλα αυτά, επέστρεψε, αλλά τρίτη φορά δεν γινόταν. Η εικόνα λέει πως ήταν μία πολύ δίκαιη ήττα. Τον αφήνει λίγο πίσω για τετράδα, αλλά παραμένει στα χέρια του ο βασικός του στόχος, που είναι η εξάδα. Ο Ολυμπιακός αν κάνει δύο νίκες θα είναι στην εξάδα, σε ποια θέση θα το δούμε».

Σχολιάζοντας ακόμη το επεισόδιο στο τέλος με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τόνισε: «Δεν υπήρχε λόγος εκνευρισμού χθες. Γνώμη μου είναι πως η διαιτησία ήταν μια χαρά. Απαιτείται ηρεμία και ψυχραιμία από όλους».

Ακούστε το αναλυτικό ρεπορτάζ από τον Νίκο Ζέρβα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x