Euroleague

Τι έβαλε ο αθεόφοβος; Έκοψε τα πόδια της Dubai BC και έστειλε το ματς στην παράταση με απίθανο τρίποντο ο Φουρνιέ!

Με ένα απίθανο τρίποντο μετά από προσποίηση, ο Εβάν Φουρνιέ ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό και έστειλε το ματς με την Dubai BC στην παράταση!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Απίθανα πράγματα από τον Εβάν Φουρνιέ!

Με το σκορ στο 95-92 υπέρ της Dubai BC και 3,3" στο ρολόι, ο Ολυμπιακός είχε επίθεση γνωρίζοντας πως οι Άραβες θα έκαναν πιθανότατα φάουλ έτσι ώστε να μην αφήσουν κάποιον «ερυθρόλευκο» να εκτελέσει τρίποντο.

Η μπάλα πήγε στον Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος προσποιήθηκε και εκτέλεσε με εντυπωσιακό τρόπο, στέλνοντας το ματς στην παράταση και κρατώντας ζωντανή την ομάδα του.

Δείτε το τρίποντο:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x