Euroleague

«Γαλλική τελειότητα»: Το ποστάρισμα της Βιλερμπάν για τη συνάντηση Φουρνιέ με Ντε Κολό

Η Βιλερμπάν έκανε ένα ποστάρισμα με τη συνάντηση των Εβάν Φουρνιέ και Ναντό Ντε Κολό πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, σχολιάζοντας «γαλλική τελειότητα».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Λιόν έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν (21:45) για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στην αναμέτρηση αυτή, ο Εβάν Φουρνιέ επιστρέφει στην πατρίδα του, και θα βρει απέναντί του έναν από τους επί χρόνια συμπαίκτες του στην εθνική Γαλλίας, τον Ναντό Ντε Κολό.

Μάλιστα, η Βιλερμπάν έκανε ποστάρισμα στα social media με τη συνάντηση αυτών των δύο στο γήπεδο, αρκετές ώρες πριν το παιχνίδι, και έγραψε στη λεζάντα «γαλλική τελειότητα».

Δείτε το ποστάρισμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x