Euroleague

Ζέρβας: «Έχει φτιάξει από μόνος του τις συνθήκες για το αποψινό ματς ο Ολυμπιακός - Πλεονέκτημα το ότι δεν έχει πίεση»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του Game 2 με την Μπαρτσελόνα, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM από την Ισπανία, ο απεσταλμένος του σταθμού, Νίκος Ζέρβας.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού Game 2 με την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για τα playoffs της Euroleague μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα και τον Μιχάλη Τσόχο στον bwinΣΠΟΡ FM, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες πρόκρισης μετά και το break στο πρώτο ματς, ενώ ανέλυσε τα στοιχεία που θα δώσουν το δικαίωμα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να κάνει και δεύτερο «διπλό» στην Καταλονία.

Μεταξύ άλλων εκτίμησε ότι ο Ολυμπιακός θα προσεγγίσει με διαφορετικό τρόπο το ματς κόντρα στους «μπλαουγκράνα», αναζητώντας μεταξύ άλλων περισσότερους πρωταγωνιστές.

«Τελευταία στιγμή θα κριθεί για το αν θα βρίσκεται ο Πετρούσεφ στη 12αδα. Θα πρέπει να είναι 100% σίγουροι στον Ολυμπιακό. Παρέμεινε στην Αθήνα ο Παπανικολάου, δεν θα πάρουν το ρίσκο. Έχει φτιάξει ο ίδιος ο Ολυμπιακός τις συνθήκες για το αποψινό ματς. Είχε εξαφανίσει, Λαπροβίτολα, Σατοράνσκι στο πρώτο ματς και είχε προσεγγίσει εξαιρετικά το παιχνίδι.

Έχει καλύτερο προπονητή και καλύτερο σύνολο από την Μπαρτσελόνα. Πλεονέκτημα το ότι δεν έχει πίεση. Αν είναι ευστοχος μπορεί να της κάνει τη ζημιά. Θα πάει με διαφορετικό πλάνο. Θα ποντάρει στον Πίτερς, στο σκοράρισμα του Γουόκαπ και θα έχει περισσότερο χρόνο ο Μιλουτίνοφ. Θα αναζητήσει περισσότερους πρωταγωνιστές απόψε ο Μπαρτζώκας για τον Ολυμπιακό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x