Euroleague

Εκστασιασμένοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού Αντετοκούνμπο, Τζόκοβιτς και Κούζμα!

Εντυπωσιασμένοι από την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ για το Game 2 του Ολυμπιακού με τη Μονακό ήταν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως και ο Κάιλ Κούζμα.

Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε τη Μονακό στο παρκέ του ΣΕΦ για το Game 2 της Ευρωλίγκας και με σκορ 94-64 πήρε τη δεύτερη νίκη στη σειρά, με αποτέλεσμα να απέχει μία από την πρόκριση στο Final Four της Αθήνας.

Στην έδρα των «ερυθρόλευκων» έδωσαν το παρών σπουδαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού όπως οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νόβακ Τζόκοβιτς που έζησαν έντονα και απόλαυσαν στο έπακρο την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Στο ΣΕΦ βρίσκεται και ο συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, Κάιλ Κούζμα, ο οποίος φάνηκε εντυπωσιασμένος από την εμπειρία ενός αγώνα playoffs της Ευρωλίγκας, που η αλήθεια είναι έχει αρκετές διαφορές σε σύγκριση με του ΝΒΑ.

@sporfm946 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπήκαν στον... ρυθμό του ΣΕΦ, παρακολουθώντας το ματς του Ολυμπιακού με τη Μονακό #euroleague #olympiacos #sporfm ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946




Ολυμπιακός: Τρελαμένοι με την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ Αντετοκούνμπο, Τζόκοβιτς και Κούζμα

Ολυμπιακός: Τρελαμένοι με την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ Αντετοκούνμπο, Τζόκοβιτς και Κούζμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x