Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός»

Ιδιαίτερα προσεκτική θα πρέπει να είναι η Μονακό απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ως ένα πολύ επικίνδυνο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ενόψει της αναμέτρησης με τη Μονακό (8/3, 22:00).

Ο προπονητής των Μονεγάσκων τόνισε πως η βαθμολογική θέση του «τριφυλλιού» δεν αποτυπώνει την ποιότητά του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον παίκτη-κλειδί που είναι ο Ντουέιν Μπέικον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Ομπράντοβιτς:

«Γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ επικίνδυνοι, παρά τη θέση τους. Ο Ντουέιν Μπέικον είναι ο παίκτης-κλειδί τους και μπορεί να σκοράρει όποτε θέλει. Επίσης, μαζί με τον Ντέρικ Γουίλιαμς είναι από τους αθλητικούς τους παίκτες και επιθετικούς στις θέσεις “2” και “3”. Ο Λι κάνει πολλά στο παρκέ και σουτάρει πολύ καλά, ενώ γενικά ξέρουμε την ποιότητα που έχει το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Τα επόμενα δύο παιχνίδια μας θα είναι κρίσιμα, όπως και τα υπόλοιπα, αλλά εάν καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε καλά αυτή την εβδομάδα, τότε θα έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά για την πρόκρισή μας στα playoffs».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x