Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Το λέω χρόνια. Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας πρέπει να έχουν θέση στην Ευρωλίγκα»

Την πεποίθηση πως Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας θα πρέπει να έχουν μόνιμη θέση στην Ευρωλίγκα, εξέφρασε για πολλοστή φορά μέσω δηλώσεών του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Την άποψη πως Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας θα πρέπει να έχουν θέση στην Ευρωλίγκα, εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε δηλώσεις του πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη σειρά των τελικών της ABA Liga.

Ο 62χρονος προπονητής των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να συμμετέχουν κάθε χρόνο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ, με το Βελιγράδι να αποδεικνύει και κατά τη διάρκεια του φετινού Final Four πως έχει να προσφέρει πολλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομπράντοβιτς:

«Το Βελιγράδι έχει να προσφέρει πολλά ως πόλη στην Ευρωλίγκα. Η Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν τεράστια βάση οπαδών, τα γήπεδά τους θα είναι γεμάτα. Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που συμμετέχουμε στους τελικούς της ABA Liga. Αυτός ήταν ο στόχος που τέθηκε εξ αρχής. Τα καταφέραμε», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Παρτιζάν και συνέχισε λέγοντας:

«Το λέω χρόνια. Τόσο η Παρτίζαν όσο και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν θέση στην Ευρωλίγκα. Χαίρομαι που οι άνθρωποι των δυο ομάδων σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x