Euroleague

Ούκιτς: «Καλύτεροι τη Δευτέρα για να έχουμε πιθανότητες»

Καλύτερος, από ότι στο ματς με την Μακάμπι, θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός τη Δευτέρα αν θέλει να έχει πιθανότητες να νικήσει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Ο άτυχος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι, Ρόκο Λένι Ούκιτς, που ένιωσε ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό μίλησε για τον τραυματισμό του, αλλά και για το επικείμενο παιχνίδι των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

«Στην τελευταία άμυνα του πρώτου μέρους ένιωσα ένα… τσίμπημα στο πόδι. Kάναμε μια γρήγορη εξέταση με τον γιατρό της ομάδας και αποφασίσαμε να μην το ρισκάρουμε με τη συμμετοχή μου. Την Παρασκευή θα κάνω εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος», είπε αρχικά ο Κροάτης και πρόσθεσε αναφορικά με το ματς με τους Ισραηλινούς:

«Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Δεν βγάλαμε αρκετή ενέργεια, δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, χάσαμε πολλά σουτ. Δεν ήταν η βραδιά μας. Η Μακάμπι δεν μας… ταιριάζει όσον αφορά στα match up και αυτό φάνηκε και στις δύο μεταξύ μας αναμετρήσεις».

Όσο για το ματς με τον Ολυμπιακό; «Ελπίζω τη Δευτέρα να παρουσιαστούμε καλύτεροι ώστε να έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x