Euroleague

Ουόκαπ: «Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Στη σοβαρότητα που επέδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης απέδωσε την άνετη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Τόμας Ουόκαπ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Ο Τόμας Ουόκαπ τόνισε πως είναι δύσκολα όλα τα ματς της διοργάνωσης για τον Ολυμπιακό, ζήτησε νίκες στα υπόλοιπα ματς της κανονικής περιόδου, στάθηκε στην ενέργεια που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί στις εξέδρες του ΣΕΦ και τόνισε πως όλες οι νίκες είναι σημαντικές.

Αναλυτικά: «Από την αρχή, μπήκαμε σοβαρά, ήμασταν συγκεντρωμένοι και, όταν είσαι πάντα κάτι καλό, θα βγει. Ο διπλές εβδομάδες είναι δύσκολες, αλλά τα καταφέραμε».

Για τη συνέχεια: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν. Δεν κοιτάζουμε τις διασταυρώσεις, αλλά που θα "κάτσει η μπίλια"».

Για τη σημασία της νίκης απέναντι σε ένα ντέρμπι αιωνίων: «Οι οπαδοί μας έδωσαν πολλή ενέργεια, ήταν σαν τρέλα Μαρτίου στο NCAA».

Για το αν ήταν το καλύτερο ματς του Ολυμπιακού: «Όλες οι νίκες μετρούν, όλες οι ήττες μετρούν. Θα κάνουμε στο τέλος τον απολογισμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x