Euroleague

Ουόκαπ: «Παίξαμε κακή άμυνα στην τέταρτη περίοδο, να μάθουμε από τα λάθη μας»

Στα χαμένα σουτ στην τετάρτη περίοδο απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια ο Τόμας Ουόκαπ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Ο Τόμας Ουόκαπ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλή άμυνα στην τέταρτη περίοδο κόντρα στη Βαλένθια και δεν ακολούθησαν το πλάνο τους, ζήτησε να διορθώσουν και να μάθουν από τα λάθη τους στη συνέχεια και να δουλέψουν περισσότερο στην προπόνηση, ενώ ζήτησε αντίδραση κόντρα στη Βιλερμπάν την ερχόμενη Παρασκευή.

Αναλυτικά:

Για τα αίτια της ήττας: «Η άμυνά μας στην τέταρτη περίοδο ήταν κακή, χάσαμε σουτ και δεν συνεχίσαμε να ακολουθούμε το πλάνο μας».

Τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός: «Πρέπει να ανακάμψουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να μάθουμε από αυτά. Πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο, να δουλέψουμε κι άλλο στην προπόνηση».

Για το αν θα βγάλει αντίδραση η ομάδα με τη Βιλερμπάν: «Αυτό κάνουν οι νικητές, βγάζουν αντίδραση, έχουμε νοοτροπία νικητή κι αυτό θα κάνουμε την Παρασκευή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x