Euroleague

Ουότερς: «Απ' όταν ήρθα δεν ήμασταν ποτέ πλήρεις»

Ως μια πολύ καλή πρόβα ενόψει των πλέι-οφ χαρακτήρισε την αυριανή αναμέτρηση (07/04, 20:00) του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ, ο Ντομινίκ Ουότερς κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Μόσχα.

Ως ένα πολύ καλό τεστ, για τα παιχνίδια που ακολουθούν στη φάση των πλέι-οφ χαρακτήρισε ο Ντομινίκ Ουότερς, την αναμέτρηση της Παρασκευής (20:00) μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικάνος γκαρντ αναφέρθηκε και στο συχνό φαινόμενο των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» τη φετινή χρονιά ενώ ξεχώρισε τους δύο σημαντικότερους παίκτες της ρωσικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουότερς:

Για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ:
«Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι. Θα είναι ένα καλό τεστ και θα το αντιμετωπίσουμε ως παιχνίδι πλέι-οφ. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα τη φετινή χρονιά:
«Μας λείπουν πολλοί παίκτες, πολλοί βασικοί παίκτες και πραγματικά είναι περίεργο γιατί σε κάθε ματς έχουμε απουσίες. Νομίζω, από την αρχή που ήρθα, δεν έχουμε παίξει ποτέ πλήρεις. Κάποιος πέφτει, κάποιος άλλος σηκώνεται. Και όλοι μας πρέπει να παίξουμε για αυτούς που λείπουν. Δεν μιλάμε ποτέ γι’ αυτό, εντάξει, οι παίκτες κάποιες φορές έχουμε μιλήσει, αλλά ο κόουτς δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε αυτό. Σίγουρα θα ξέρουμε αύριο το βράδυ ποιον θα αντιμετωπίσουμε, οπότε περιμένουμε».

Για τον αν η πίεση επηρεάζει τους παίκτες:

«Είμαστε Ολυμπιακός, οπότε η πίεση είναι καθημερινή. Δεν έχουμε πίεση επειδή έχουμε πλεονέκτημα και θεωρητικά θα είμαστε το φαβορί. Κάθε ματς είναι υπό πίεση, πάντα πρέπει να νικάμε. Δεν θέλουμε να βάλουμε έξτρα πίεση σε εμάς».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από την ΤΣΣΚΑ:
«Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθώ αντιμέτωπος με παίκτες όπως ο Ντε Κολό και ο Τεόντοσιτς».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x