Έναν πονοκέφαλο (και μάλιστα μεγάλο) επιπλέον θα έχει ο Ολυμπιακός στον αποψινό αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα για την ένατη αγωνιστική του Top 16.
Ο Γιάννης Μπουρούσης ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, συμμετείχε τόσο στη χθεσινοβραδινή προπόνηση, όσο και στο μεσημεριανό χαλάρωμα της ομάδας του και τέθηκε στη διάθεση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.
Η παρουσία του στη δωδεκάδα είναι δεδομένη και πλέον είναι στη διακριτική ευχέρεια του Κροάτη προπονητή να τον χρησιμοποιήσει και πόσο.
Ο 32χρονος σέντερ κάνει σπουδαία χρονιά με την ομάδα της Βιτόρια έχοντας 14,1 πόντους, 9,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 24 λεπτά κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






