Euroleague

Χλιαρές αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ για Παπαγιάννη - Χειροκροτήθηκε ο Καλάθης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποδοκιμάστηκε όταν βγήκε για προθέρμανση στο ΟΑΚΑ, ενώ αντίθετα ο Νικ Καλάθης έλαβε θερμότατη υποδοχή.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (21:15, NovaSports Prime, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) τη Φενέρμπαχτσε για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά όσον αφορά την κατάταξη της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση αυτή σηματοδοτεί και την πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπαγιάννης θα αγωνιστεί ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, μετά την αποχώρησή του από το «τριφύλλι» το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, ο Έλληνας σέντερ έλαβε... κάθε άλλο παρά θερμή υποδοχή, καθώς δέχθηκε αποδοκιμασίες όταν βγήκε στο παρκέ για προθέρμανση πριν τον αγώνα, ενώ από την πλευρά του χειροκρότησε τον κόσμο.

Από την άλλη πλευρά, με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο αντιμετώπισαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR τον Νικ Καλάθη. Ο Έλληνας γκαρντ και πρώην παίκτης των «πρασίνων» δέχθηκε μαζικά χειροκροτήματα όταν βγήκε από τα αποδυτήρια, με τους «πράσινους» να αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα, στις δύο θητείες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x