Euroleague

Παναθηναϊκός: Ο Χολμς αποχώρησε με τραυματισμό και πήγε για εξετάσεις!

Ο Χολμς βγήκε οριστικά νοκ-άουτ πριν την ανάπαυλα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι και έφυγε για εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Ρισόν Χολμς βγαίνει νοκ-άουτ για τον Παναθηναϊκό και αποχώρησε από την αναμέτρηση με την Μακάμπι στο Telecom Center Athens με πρόβλημα τραυματισμού.

Έξι λεπτά πριν από την ανάπαυλα στο ματς της Τρίτης, αποκόμισε πρόβλημα στο δεξί γόνατο έπειτα από σύγκρουση με τον Ντιμπαρτολομέο και αποχώρησε για τ' αποδυτήρια.

Εκεί τον εξέτασαν όσο ήταν αυτό εφικτό, οι γιατροί του Παναθηναϊκού, ωστόσο, έφυγε οριστικά από το γήπεδο και μετέβη στο ΥΓΕΙΑ για εξετάσεις, χάνοντας το υπόλοιπο ματς των «πράσινων» για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x