Euroleague

Τρίτωσε το... καλό για τον Παναθηναϊκό AKTOR: Οι 2+1 νίκες του με game winner στη φετινή Ευρωλίγκα!

Για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με νικητήριο καλάθι σε νεκρό χρόνο. Θυμηθείτε ποιες ήταν οι άλλες δύο.

Mε τον Κέντρικ Ναν να σκοράρει μεγάλο φλόουτερ στη λήξη του αγώνα, ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε με σκορ 81-79 της Βίρτους στη «Segafredo Arena», ανέβηκε στο 21-11 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση, όντας πλέον ακόμη πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας.

Αυτή δεν ήταν μάλιστα, η πρώτη φορά φέτος που η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κατάφερε να επικρατήσει με νικητήριο καλάθι. Αντίθετα, η... αρχή έγινε στις 20/12/2023 στο Μονακό , με τον Μάριους Γκριγκόνις να ευστοχεί σε τρίποντο στην εκπνοή και να χαρίζει στους «πράσινους» τη σπουδαία νίκη με σκορ 91-90, η οποία τους έδωσε «τόνους» ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη, ως νίκη με... game winner θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και αυτή του Παναθηναϊκού AKTOR στη «Φοντέτα», επί της Βαλένθια στις 5/1/2024. Με το σκορ στο 81-81, ο Ματίας Λεσόρ κέρδισε δύο βολές σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ και έβαλε τη μία με 1,9 δευτερόλεπτα να μένουν στο ρολόι, διαμορφώνοντας το τελικό 82-81 για ένα ακόμη εκτός έδρας ροζ φύλλο του «τριφυλλιού».

Θυμηθείτε και τα τρία αυτά game winners:





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x