Euroleague

Πέμπτος σε προσέλευση στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός AKTOR

Η Ευρωλίγκα έκανε ποστ με τις 5 κορυφαίες ομάδες σε προσέλευση κατά μέσο όρο, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να βρίσκεται στην πέμπτη θέση ολόκληρης της διοργάνωσης.

Μετά από 3 σεζόν όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR αποτέλεσε... φτωχό συγγενή της Ευρωλίγκας και απομάκρυνε τον κόσμο του από το γήπεδο, τα πράγματα έχουν σαφώς αλλάξει δραματικά μετά το περασμένο καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι» επανέφεραν τον ενθουσιασμό για το μπασκετικό τους τμήμα με μπόλικες μεταγραφές υψηλού επιπέδου, με τον κόσμο να επιστρέφει δυναμικά στο ΟΑΚΑ, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα έδειξε σημάδια μεγάλης βελτίωσης.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε ομάδες της Ευρωλίγκας με τη μεγαλύτερη προσέλευση κατά μέσο όρο στις πρώτες 9 αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ποστ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το «τριφύλλι» αριθμεί αυτή τη στιγμή περίπου 11 χιλιάδες οπαδούς κατά μέσο όρο στο ΟΑΚΑ, με την Παρτίζαν να βρίσκεται στην κορυφή της εν λόγω λίστας και τους Ερυθρό Αστέρα, Ζάλγκιρις, Εφές να ακολουθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x