Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, μία μέρα μετά την οδυνηρή ήττα από την Αρμάνι και μία μέρα πριν το παιχνίδι με τη Βίρτους Μπολόνια (08/01, 21:15).
Αρχικά στάθηκε στο αρνητικό διάστημα που βιώνει το «τριφύλλι» μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ επεσήμανε πως η δήλωση του Εργκίν Αταμάν για το μέλλον του δείχνει πόση εμπιστοσύνη έχει στην ομάδα του.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στο σχόλιο του Τούρκου τεχνικού για τον Ματίας Λεσόρ, ενώ επεσήμανε πως το βασικό είναι να αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας, καθώς τα προβλήματα δεν θα λυθούν με μία μεταγραφή.
Τέλος, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Βίρτους Μπολόνια και για τα όσα θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός για να επιστρέψει στις νίκες.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Διαβάστε Επίσης
«Γκρέμισε» την μπασκέτα με απολαυστικό κάρφωμα ο Φαρίντ! Αρλάουκας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ελληνικός τελικός στο ΟΑΚΑ; Θα ήταν κάτι τρελό - Πρώτη φορά… πιστεύω τους προπονητές» Επέστρεψε στις νίκες με επιβλητικό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Dubai BC η Χάποελ! Καθάρισε τη Μακάμπι και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Μπαρτσελόνα! Αταμάν: «Παίξαμε τραγικά, δεν έχω πολλά να πω μετά από αυτό το παιχνίδι»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






