Euroleague

Τρομερό beef μεταξύ Ναν και Μπόλντγουιν για το ποιος είναι ο καλύτερος επιθετικός παίκτης!

Ο Κέντρικ Ναν και ο Γουέιντ Μπόλντγουιν ξεκίνησαν ένα beef στα social media, σχετικά με το ποιος είναι ο κορυφαίος επιθετικός παίκτης στην Ευρώπη.

Πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του, ο Κέντρικ Ναν είχε αναφερθεί στον εαυτό του ως τον κορυφαίο επιθετικό παίκτη στην Ευρωλίγκα. Προφανώς, δεν συμφώνησαν όλοι με τη δήλωση αυτή, με τον Γουέιντ Μπόλντγουιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ να εκφράζει στο επίσημο σάιτ της Ευρωλίγκας τη διαφωνία του.

«Έτσι αισθάνεται (σ.σ. ο Ναν). Έχει βάλει μερικά μεγάλα καλάθια, αλλά υπάρχουν στατιστικά που δείχνουν ποιοι είναι οι καλύτεροι επιθετικά και αυτός δεν είναι στην κορυφή της λίστας τη δεδομένη χρονική στιγμή», είπε ο γκαρντ των Ισραηλινών, και συνέχισε:

«Υπάρχει ο Μάικ Τζέιμς, ο Κίναν Έβανς, εγώ, ο Μάρκους Χάουαρντ που παίζει εξαιρετικά τώρα. Πλησιάζει και ο Ναν. Κάνει ό,τι πρέπει να κάνει κι είναι πολύ εντυπωσιακό για Αμερικανό γκαρντ που παίζει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα. Αλλά δε μπορείς να αυτοαποκαλείσαι ο καλύτερος επιθετικά, όταν υπάρχουν άλλοι με καλύτερα στατιστικά. Θα δούμε».

Ο Ναν, από την πλευρά του, δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο Μπόλντγουιν, και απάντησε με σχόλιο στο Instagram «δεν θέλω να μπω σε διαμάχη με κάποιον που έχει μέσο όρο καριέρας τρεις πόντους!», αναφερόμενος προφανώς στο αποτυχημένο πέρασμα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού από το NBA.

O Κέντρικ Ναν είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού AKTOR στην Ευρωλίγκα, καθώς μετράει 14,8 πόντους μαζί με 2,4 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο. Ο Μπόλντγουιν, από την άλλη, αριθμεί 17,5 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x