Euroleague

O πιλότος έβαλε περιγραφή Πετρίδη στην επιστροφή των πρωταθλητών Ευρώπης

Μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Βερολίνο εκτός από τον Παναθηναϊκό AKTOR, γνώρισε την αποθέωση και ο ρεπόρτερ του σταθμού, Γιώργος Πετρίδης!

Στιγμές αποθέωσης κατά την επιστροφή της αποστολής του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού AKTOR και για τον... Γιώργο Πετρίδη, που σαρώνει το internet, αφού οι περιγραφές του στα δύο ματς έχουν γίνει viral.

Ο παραγωγός του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 γνώρισε την αποθέωση από όσους βρέθηκαν στο αεροπλάνο της επιστροφής με τον πιλότο να κάνει ειδική αναφορά στον Γιώργο Πετρίδη, ενώ έπαιξε στον «αέρα» το σποτάκι με την περιγραφή του.

@sporfm946

Το σποτάκι του bwinΣΠΟΡ FM με την περιγραφή του Γιώργου Πετρίδη στην κατάκτηση του έβδομου από τον Παναθηναϊκό, έπαιξε στο αεροπλάνο της επιστροφής. #paobc #euroleague

? original sound - sporfm946


Και όχι μόνο αυτό. Ο Γιώργος Πετρίδης βρέθηκε στο πιλοτήριο και φωτογραφήθηκε μαζί με τους πιλότους και το βαρύτιμο τρόπαιο!

Παναθηναϊκός:O πιλότος έβαλε περιγραφή Πετρίδη στην επιστροφή των πρωταθλητών Ευρώπης

@sporfm946 Η μοναδική περιγραφή του συγκινημένου Γιώργου Πετρίδη στο τελευταίο λεπτό του τελικου του Παναθηναϊκού ☘️ #panathinaikos #euroleague #fyp #sporfm #realmadrid ♬ original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x