Euroleague

Ο κόουτς της εξέδρας: Αν ήταν έτσι από την αρχή...

Ο κόουτς της εξέδρας κράτησε σημειώσεις από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι και κατέληξε σε ένα μεγάλο «αν» για τη φετινή πορεία του «τριφυλλιού».

Η ήττα από την Αρμάνι μπορεί να ήταν το πιθανότερο αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, αλλά και πάλι η εικόνα του ήταν μιας κανονικής ομάδας, που για να τη νικήσει κανείς πρέπει να… φτύνει αίμα.

Αυτό συνέβη κόντρα στην κατά πολύ πλουσιότερη Αρμάνι Μιλάνο, που όμως αν δεν είχε στο τέλος τις λεπτομέρειες και ενδεχομένως και τα σφυρίγματα με το μέρος της, να μην έφευγε με τη νίκη από το ΟΑΚΑ.

Ο κόουτς της εξέδρας από το sport-fm.gr κράτησε σημειώσεις από το σπουδαίο –όπως εξελίχθηκε- ματς του ΟΑΚΑ και καταγράφει τα συμπεράσμαά του.

Πληγή το τρίποντο: Σε ένα ματς που τελικά κρίθηκε στον πόντο, ο Παναθηναϊκός πληγώθηκε στο τέλος της βραδιάς από την αστοχία του από τα 6,75 σε ένα εντός έδρας ματς. Οι «πράσινοι» ολοκληρωσαν το παιχνίδι με 6/21 τρίποντα και τα μισά μπήκαν στην τελευταία περίοδο που κυνηγούσαν το θαύμα της ανατροπής. Ο Νέντοβιτς είχε 3/10, ο Μέικον 0/3 και κάπως έτσι έγινε η ζημιά…

Αν είχε αυτό το πείσμα από την αρχή της σεζόν: Προφανώς αυτή η σεζόν αποτελεί την πλέον αποτυχημένη για το βαρύ «βιογραφικό» του Παναθηναϊκού στην Euroleague, έχοντας ένα από τα μικρότερα μπάτζετ του θεσμού. Παρ’ όλα αυτά, αυτός ο Παναθηναϊκός που γύρισε ένα παιχνίδι που η λογική έλεγε ότι ήταν τελειωμένο, δεν είχε εμφανιστεί κατά κανόνα μέσα στη σεζόν. Αν υπήρχε αυτό το πείσμα, αυτή η αυταπάρνηση, είναι δεδομένο ότι οι «πράσινοι» θα είχαν περισσότερες από τις επτά νίκες που έχουν σήμερα.

Όπου… φτωχός και η μοίρα του: Και πάμε και στο κομμάτι της διαιτησίας. Προφανώς δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο εξόντωσης του Παναθηναϊκού, καθώς κακά τα ψέματα οι «πράσινοι» είναι σε μία βαθμολογική θέση που δεν παίζουν ρόλο στις εξελίξεις της οχτάδας. Ωστόσο, από εκεί ξεκινά το πρόβλημα, αφού είναι σαφές ότι η συντριπτική πλειοψηφία των διαιτητών δεν έχει διάθεση να πάρει στα σοβαρά τον Παναθηναϊκό και όλα τα σφυρίγματα θα πάνε με το μέρος του… ισχυρού που στη δεδομένη χρονική συγκυρία σίγουρα δεν είναι ο Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x