Euroleague

Ατομικό για Μήτογλου, θεραπεία για Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη και προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ, με τον Ντίνο Μήτογλου να κάνει ατομικό πρόγραμμα και τον Ιωάννη Παπαπέτρου θεραπεία.

Επιστροφή στη... βάση του για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος γύρισε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) από την Κωνσταντινούπολη, μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.

Οι «πράσινοι» πλέον στρέφονται για την έτερη αναμέτρηση της «διαβολοβδομάδας», αυτή με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ (20/10, 21:15). Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι στις 3:30 το απόγευμα με βίντεο και προπόνηση, διαδικασία που ολοκληρώθηκε περίπου στις 8:00 το βράδυ.

Από την ομαδική προπόνηση απουσίασαν δύο παίκτες των «πρασίνων». Συγκεκριμένα, ο Ντίνος Μήτογλου έκανε ατομικό πρόγραμμα καθώς ακόμη βρίσκεται σε αποκατάσταση της θλάσης που υπέστη στο αριστερό γαστροκνήμιο. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι.

Ο δεύτερος που δεν συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος έκανε θεραπεία λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό γόνατο, το οποίο του στέρησε τη συμμετοχή και στον αγώνα της Κωνσταντινούπολης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x