Πρώτη απώλεια για τον Παναθηναϊκό στη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να κάνει μια κακή εμφάνιση και να ηττάται εύκολα με σκορ 103-96 από την Μπαρτσελόνα στο «Telekom Center Athens» για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Κάπως έτσι πήγε... στράφι η εκπληκτική βραδιά του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος ώρες-ώρες έμοιαζε να παλεύει μόνος του για να διατηρήσει τους «πράσινους» μέσα στο ματς.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός φόργουορντ κατέγραψε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα σε επίπεδο Ευρωλίγκας, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 27 πόντους (6/7 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 6/7 βολές).
Μάλιστα, ο έμπειρος άσος είχε οκτώ ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και οκτώ κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 39 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης!
Το μέχρι πρότινος ρεκόρ του Χουάντσο στο σκοράρισμα ήταν οι 20 πόντοι που πέτυχε τον περασμένο Απρίλιο κόντρα στην Αναντολού Εφές, ματς στο οποίο κατέγραψε και το υψηλότερο PIR της καριέρας του (40 μονάδες).
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






