Euroleague

Ένταση με οπαδούς της Εφές και του Παναθηναϊκού στο φινάλε του Game 2 στο ΟΑΚΑ!

Οπαδοί της Εφές προκαλούσαν με άσεμνες χειρονομίες και βρισιές τους φίλους του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση

Μεγάλη ένταση, που ευτυχώς δεν κράτησε για πολύ ώρα, είχαμε στο φινάλε του Game 2 στο ΟΑΚΑ, όπου η Εφές νίκησε τον Παναθηναϊκό και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 στα playoffs της Ευρωλίγκας.

Με τη λήξη της αναμέτρησης και ενώ είχε προηγηθεί η λογομαχία του Λούκα Μπάνκι με φίλους του «τριφυλλιού», υπήρξε ένταση των τελευταίων με Τούρκους οπαδούς!

Ο Παναθηναϊκός καταγγέλλει ότι οπαδοί της Εφές και ιδιαίτερα ένας καραφλός, προκαλούσαν με άσεμνες χειρονομίες και βρισιές τους φίλους των «πράσινων», με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Με την παρέμβαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού το θέμα έληξε, ενώ ο προκλητικός φίλαθλος οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x