Ο Παναθηναϊκός οδεύει ολοταχώς στο 2-0 επί της Αναντολού Εφές, με τους «πράσινους» να προηγούνται με 60-50 με τη λήξη της τρίτης περιόδου.
Μάλιστα, ο Κώστας Σλούκας φρόντισε στο φινάλε του δεκαλέπτου να σηκώσει όλο το ΟΑΚΑ στο πόδι, όταν μετά από αιφνιδιασμό από δικό του κλέψιμο, πέτυχε ένα απίθανο ακροβατικό τρίποντο παίρνοντας την μπάλα στον αέρα και σκοράροντας σε νεκρό χρόνο!
Έτσι, ο αρχηγός των «πράσινων» έφτασε τους 8 πόντους στο ματς με 2 τρίποντα και 2 εύστοχες βολές σε 14 λεπτά συμμετοχής, σε ένα παιχνίδι όπου το «τριφύλλι» έχει πέντε παίκτες με 8 + πόντους!
WOW Sloukas??????
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) April 24, 2025
What a shot to end the third quarter with a 10-point lead for @Paobcgr ??#MotorolaMagicMoments I @Moto pic.twitter.com/zlLwjF9SlV
Insane way to end Q3 ??@kos_slou doing Sloukas things pic.twitter.com/SWQsgVcVOg
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) April 24, 2025
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






