Euroleague

Επέστρεψε εισιτήρια η Μονακό και διατίθενται προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως έχουν προκύψει εισιτήρια διαθέσιμα προς τους οπαδούς της ομάδας, από επιστροφές της Μονακό, ενόψει της επίσκεψης των Γάλλων στο T-Center Athens.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθευτούν μερικά νέα εισιτήρια που προέκυψαν και διατίθενται από την «πράσινη» ΚΑΕ τις τελευταίες ώρες.

Η Μονακό επέστρεψε ορισμένα που είχε εξασφαλίσει, από τη στιγμή που έμειναν δίχως να βρουν κάτοχο από τους οπαδούς της γαλλικής ομάδας ενόψει της παρουσίας της στο Τ-Center Athens, το βράδυ της Παρασκευής.

Έτσι, ορισμένες θέσεις στην έδρα του «τριφυλλιού» έχουν μείνει κενές και μπορούν να βρεθούν σε αυτές περισσότεροι φίλοι των «πράσινων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x