Euroleague

Επίσημο παράπονο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα για τα διαιτητικά λάθη

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού επικοινώνησαν με την Ευρωλίγκα προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τα διαιτητικά λάθη στην ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο.

Τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία στο πρόσφατο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, στο ΟΑΚΑ, εξέφρασε και επίσημα στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» επικοινώνησαν με τη διοργανώτρια αρχή και αντικείμενο συζήτησης ήταν τα καθοριστικά λάθη των τριών ρέφερι, που –κατά την άποψή τους- αλλοίωσαν το αποτέλεσμα κόντρα στους Ιταλούς.

Η επικοινωνία των δύο πλευρών κράτησε για αρκετή ώρα, με τους ανθρώπους της Ευρωλίγκας να ακούν με μεγάλη προσοχή τα όσα ανέφερε η πλευρά του «τριφυλλιού», καθώς υπήρχαν φάσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου τα λάθη των Σρέντεν Ράντοβιτς, Κάρλος Κορτές, Σάσο Πέτεκ ήταν κάτι παραπάνω από εξόφθαλμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x