Euroleague

Οι υψωμένες γροθιές του Αταμάν και οι πανηγυρισμοί στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση στον τελικό!

Το τέλος του ημιτελικού με τη Φενέρ βρήκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν στον πάγκο και να σπεύδουν στον κόσμο της ομάδας για να πανηγυρίσουν με τον Εργκίν Αταμάν να υψώνει γροθιές!

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση στον ημιτελικό της Euroleague και μετά από 13 χρόνια θα παίξει στον τελικό, αφού επικράτησε 73-57 της Φενέρμπαχτσε!

Τα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς ήταν... διαδικαστικού χαρακτήρα και έτσι δόθηκε αφορμή στους παίκτες του «τριφυλλιού» να πανηγυρίσουν την σπουδαία πρόκριση πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης!

Έτσι έστησαν ένα μικρό... πάρτι στον πάγκο και στη συνέχεια πλησίασαν στο «πέταλο» που κάθονται οι φίλοι της ομάδας προκειμένου να πανηγυρίσουν και να τραγουδήσουν μαζί τους, με τον προπονητή του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, να υψώνει τις γροθιές του!

@sporfm946 Ξέσπασμα χαράς στον Παναθηναϊκό μετά την πρόκριση. Ο Εργκίν Αταμάν πανηγύρισε με τις γροθιές υψωμένες προς τους οπαδούς, οι οποίοι αποθέωσαν τον Τούρκο προπονητή και τους παίκτες του #sporfm #uberarena #euroleaguefinalfour #fyp??viral #fyp #panathinaikos #euroleague ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x