Euroleague

«Ο... διάβολος Σλούκας εξαφάνισε τα όνειρα της Ρεάλ»: Η αντίδραση των Ισπανών στο έβδομο του Παναθηναϊκού!

Δείτε πώς αντέδρασαν τα μεγαλύτερα ισπανικά Μέσα στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό εις βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έγραψε ένα έπος στο Βερολίνο, καθώς ταπείνωσε την μέχρι πρότινος ασταμάτητη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 95-80 και σήκωσε την ονειρική έβδομη Ευρωλίγκα του με απίθανο Σλούκα.

Όπως είναι λογικό, τα ισπανικά Μέσα αντέδρασαν με απογοήτευση στην είδηση της κούπας των «πρασίνων», όλα όμως παραδέχθηκαν την ανωτερότητα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν και την αποθέωσαν, μαζί με τον Σλούκα για την εμφάνισή του.

«Δεν θα υπάρξει δωδέκατο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θα μπορέσει να επανεπικυρώσει τον τίτλο, κάτι που δεν έχει κάνει από το 1968. Δεν θα ιδρύσει δυναστεία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Ρούντι δεν θα αποσυρθεί κατακτώντας την Ευρωλίγκα. Ο ηγέτης της κανονικής περιόδου δεν κέρδισε για άλλη μια φορά. Ούτε θα υπάρξει ταυτόχρονη κατάκτηση Euroleague και Champions League. Όλα αυτά τα όνειρα εξαφανίστηκαν σε ένα τρομερό δεύτερο ημίχρονο που αποτελεί πλέον μέρος των τρομακτικών ιστοριών των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης», ήταν τα λόγια της μαδριλένικης Marca.

«Πριν από ένα χρόνο στο Κάουνας , ο Σέρχιο Γιουλ έφτασε στον ουρανό και ο Κώστας Σλούκας έχασε απελπισμένα την τελευταία του προσπάθεια. Το μπάσκετ συχνά προσφέρει εκδίκηση και ο Έλληνας Διάβολος είχε τη δική του. Έφυγε από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, άντεξε την αντίδραση των πρώην οπαδών του, όπως ο Μίροτιτς στην εποχή του, και σήκωσε τη γροθιά του για θρίαμβο», έγραψε η «AS» αποθεώνοντας τον Κώστα Σλούκα.

«Μια τόσο ισχυρή όσο και ανεξήγητη κατάρρευση κατέστρεψε τις ελπίδες της Ρεάλ Μαδρίτης να διατηρήσει τον τίτλο της Euroleague που κατέκτησε πέρυσι. Δεκαπέντε πόντοι διαφορά που δεν αντικατοπτρίζει το πώς ήταν το παιχνίδι αλλά αντικατοπτρίζει το συνολικό βραχυκύκλωμα που υπέστη η ομάδα του Τσους Ματέο στο δεύτερο ημίχρονο. Η πράσινη ομάδα πραγματοποίησε την πιο βάναυση αναγέννηση στην ιστορία της Euroleague. Η οποία τελείωσε με τον Εργκίν Αταμάν να σηκώνει και τις δύο γροθιές του στον ουρανό», ήταν αυτά που έγραψε η γνωστή εφημερίδα Mundo Deportivo.

@sporfm946 Η μοναδική περιγραφή του συγκινημένου Γιώργου Πετρίδη στο τελευταίο λεπτό του τελικου του Παναθηναϊκού ☘️ #panathinaikos #euroleague #fyp #sporfm #realmadrid ♬ original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x