Euroleague

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Το sport-fm.gr περνάει από ακτίνες-Χ τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, όμως υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των Καταλανών και ηττήθηκε 77-85.

Το sport-fm.gr περνάει από ακτίνες-Χ τους παίκτες του «τριφυλλιού», με τον Χεζόνια να είναι εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, ενώ ο Μπέντιλ έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά:
Μακ (6): Μετά από καιρό ένα καλό παιχνίδι από τον Αμερικανό γκαρντ, που εκτέλεσε με απόλυτη ευστοχία έξω από τα 6,75μ. (3/3) και απέφυγε τις περιττές ενέργειες προηγούμενων αγώνων.

Παπαγιάννης (3): Φανερά επηρεασμένος από την απραξία των προηγούμενων ημερών, ήταν σκιά του καλού εαυτού του και δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια, όπως συνέβη και την Παρασκευή στο Βερολίνο. Είναι χαρακτηριστική φάση στο 64-72: ο «κανονικός» Παπαγιάννης θα… κατεδάφιζε με κάρφωμα το καλάθι της Μπαρτσελόνα. Ο… σημερινός Παπαγιάννης απλά δεν έπιασε καλά την μπάλα στα χέρια του. Για να είμαστε και δίκαιοι μαζί του, δεν τροφοδοτήθηκε όπως έπρεπε από τους συμπαίκτες του στα περίπου 16 λεπτά που αγωνίστηκε.

Μποχωρίδης (2): Αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κάτας ο 26χρονος γκαρντ. Χωρίς καθαρό μυαλό στις περισσότερες ενέργειές του, έκανε 4 λάθη, ενώ έμεινε στους 2 πόντους, παρότι έπαιξε 24 λεπτά. Δεν είναι τυχαίο πως είχε -1 στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης.

Όγκαστ (-): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Χεζόνια (8): Μόνο θετικά μπορεί να κριθεί στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα ο Κροάτης φόργουορντ, που δεν ήξερε καλά-καλά τα ονόματα των συμπαικτών του. Ο Super Mario είχε σχεδόν 30 λεπτά συμμετοχής και έδειξε ορεξάτος. Σε πολλές στιγμές έδειξε την κλάση του, ενώ ήταν φανερή η φυσική δύναμή του. Σταμάτησε στους 21 πόντους, μοναδικό ψεγάδι στην απόδοσή του τα 5 λάθη.

Δίπλαρος (-): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Κασελάκης (-): Αγωνίστηκε μόνο για 3,5 λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Καλαϊτζάκης (-): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Γουάιτ (4): Μπορεί να ήταν από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες του «τριφυλλιού» το τελευταίο διάστημα, ωστόσο κόντρα στην Μπαρτσελόνα πήρε… απουσία. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού (7 πόντοι) κι ας χρησιμοποιήθηκε περισσότερο (σ.σ. 32 λεπτά) από όλους τους παίκτες του Κάτας. Συν τοις άλλοις, δεν έκανε τη… βρώμικη δουλειά για την οποία είναι ικανός (μόλις 2 ριμπάουντ).

Μήτογλου (7): Μαχητικότατος για μια ακόμα φορά, πάλεψε επί ίσοις όροις με τους αντίπαλους ψηλούς, αν και δεν ήταν τόσο αποδοτικός. Πέτυχε 13 πόντους και κατέβασε 4 ριμπάουντ, ωστόσο ήταν άστοχος (4/9 δίποντα και 2/6 βολές) για ματς τόσο υψηλών απαιτήσεων.

Μπέντιλ (8): Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα με τους 14 πόντους που πέτυχε, οι περισσότεροι εκ των οποίων με σωστό «διάβασμα» του παιχνιδιού. Πρόσθεσε 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Σαντ-Ρος (4): Αν εξαιρέσουμε το buzzer beater τρίποντο που ευστόχησε στο φινάλε του ημιχρόνου, ήταν… ακίνδυνος επιθετικά και δεν πήρε προσπάθειες. Δέχθηκε ασφυκτική πίεση από τους αντίπαλους περιφερειακούς και υπέπεσε σε 4 λάθη, ενώ δεν βοήθησε στο κομμάτι της δημιουργίας (μόλις μία ασίστ). Τουλάχιστον, ήταν θετικός στο κομμάτι της άμυνας (3 αμυντικά ριμπάουντ, 2 κλεψίματα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x