Και επίσημα πλέον ο Κέντρικ Ναν αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη της φετινής Euroleague, καθώς το βραβείου του MVP της κανονικής διάρκειας ανήκει πλέον στον γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR.
Ο Αμερικανός κέρδισε στο νήμα τους Σάσα Βεζένκοφ και Τι Τζέι Σορτς, με τον σταρ των «πράσινων» να καρπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απίθανες εμφανίσεις που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια ολόκληρής της σεζόν.
Ο Ναν δεν άργησε και μόλις έμαθε για τη σπουδαία αυτή διάκριση, έκανε το πρώτο του σχόλιο στα social media, κάνοντας ένα αστείο για τις διαφορές που έχει το βραβείο του μήνα, σε σχέση με αυτό της σεζόν.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Κέντρικ Ναν:
«Απλά ελπίζω το βραβείο του MVP της σεζόν να είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το βραβείο του MVP του μήνα, Σεβαστείτε το».
I just hope the MVP of the season award looks a lot different than the MVP of the month award ?????? put some respect on it ??@EuroLeague
— Kendrick Nunn (@nunnbetter_) April 21, 2025
Διαβάστε Επίσης
Με Βεζένκοφ και Ναν η κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκας Λεσόρ: «Αν δεν τραυματιζόμουν, θα ήμουν υποψήφιος MVP - Από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ ο Ναν» Με πρωταγωνιστές Ναν και Βεζένκοφ το εντυπωσιακό trailer της Ευρωλίγκας για τα playoffs! Στην προπόνηση του μπασκετικού Παναθηναϊκού ο Καραγκούνης! Ευρωλίγκα: Αυτές είναι οι ώρες που θα παίξουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ως το Game 4! Συμπληρώθηκε η οκτάδα: Αυτά είναι τα ζευγάρια των playoffs της EuroleagueΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






