Ο Εργκίν Αταμάν αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ και την ώρα που αποχωρούσε από το παρκέ έκανε τη χαρακτηριστική του κίνηση με τις σφιγμένες γροθιές στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ο λόγος που αποβλήθηκε ο Τούρκος προπονητής ήταν για μία τεχνική ποινή που χρεώθηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα στον τιμ μάνατζερ, Σάββα Αρώνη, με αποτέλεσμα ο Αταμάν να οδηγηθεί πρόωρα στα αποδυτήρια.
Η Euroleague τιμώρησε τον Τούρκο προπονητή με πρόστιμο 6.000 ευρώ, με την ανακοίνωση να αναφέρει πως δεν συμμορφώθηκε με τις οδηγίες των διαιτητών.
Επιπλέον η διοργάνωση επέβαλε επιπλέον πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ σε Παναθηναϊκό και Ζάλγκιρις για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο παιχνίδι.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






