Euroleague

Αταμάν: «Εκτός πλάνων ο Χολμς, είναι πλέον θέμα ομάδας»!

Ο Εργκίν Αταμάν παύει να υπολογίζει στον Παναθηναϊκό τον Χολμς! Εκτός αποστολής για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντουμπάι και οι Καλαϊτζάκης και Τολιόπουλος!

Τρίτη και… φαρμακερή απουσία του Ρισόν Χολμς από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Εργκίν Αταμάν, κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Βοσνία -όπου οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Ντουμπάι για την 33η αγωνιστική της Euroleague, με το ματς να μεταφέρεται λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή- ξεκαθάρισε πως:

«Ο Χολμς είναι πλέον εκτός ομάδας και από εκεί και πέρα είναι θέμα του συλλόγου…».

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι απόντες από την αναμέτρηση της Τρίτης θα είναι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, καθώς και ο Βασίλης Τολιόπουλος. Αντίθετα, στη διάθεση του Αταμάν βρίσκεται ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x