Euroleague

Στη 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR ο Λεσόρ για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα!

Στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν τέθηκε ο Ματίας Λεσόρ, ενόψει της αποψινής εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Το «παρών» στην αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα για τη 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας θα δώσει ο Ματίας Λεσόρ!

Παρά το γεγονός πως ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR δεν κατάφερε να βγάλει όλη την προπόνηση της Τετάρτης, εντούτοις, έσφιξε τα δόντια και ο Εργκίν Αταμάν τον συμπεριέλαβε στην αποψινή αποστολή!

Να θυμίσουμε πως ο 28χρονος ψηλός είχε αποχωρήσει με τραυματισμό στη μέση από την εκτός έδρας νίκη της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, με αποτέλεσμα όλες αυτές τις ημέρες να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Παρ' όλα αυτά, τέθηκε κανονικά στη διάθεση της ομάδας του για το σημερινό ματς με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, με τον Τούρκο προπονητή των «πρασίνων» να αποφασίζει για το πόσο θα χρειαστεί να αγωνιστεί.


Η 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR: Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x