Euroleague

Με Μπέικον, χωρίς Άντριους η 12άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παρτίζαν

Με τον Ντουέιν Μπέικον να δηλώνει «παρών» η 12άδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Παρτίζαν. Εκτός έμεινε ο Άντριου Άντριους, που δεν υπολογίζεται.

Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο νεοαποκτηθείς Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος συμπεριλήφθηκε -όπως αναμενόταν- στη 12άδα της αναμέτρησης με την Παρτίζαν (3/11, 21:30) για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Άντριου Άντριους, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ντέγιαν Ράντονιτς και θα αποτελέσει παρελθόν.

Από την άλλη, για τους Σέρβους του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είναι διαθέσιμοι οι Νάναλι, Σμαΐλαγκιτς και Αβράμοβιτς, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται κανονικά στη 12άδα και θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Οι 12άδες των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (Ράντονιτς):
Π. Καλαϊτζάκης, Γουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Γουίλιαμς, Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον, Πονίτκα, Γκριγκόνις, Μαντζούκας, Γκουντάιτις

Παρτίζαν (Ομπράντοβιτς): Βούκσεβιτς, ΛεΝτέι, Κοπρίβιτσα, Πάντερ, Παπαπέτρου, Έξουμ, Γιοβάνοβιτς, Γκλας, Λεσόρ, Τριφούνοβιτς, Άντζουσιτς, Μαντάρ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x