Euroleague

Απόλυτα πράσινο στο T-Center, επέστρεψε τα εισιτήρια η Βαλένθια!

Εξτρά εισιτήρια προέκυψαν και διατίθενται προς τους φίλους του Παναθηναϊκού για το Game3 της σειράς των playoffs της Euroleague, με τη Βαλένθια.

Η Βαλένθια επέστρεψε στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα εισιτήρια που είχε λάβει για τις ανάγκες των υποστηρικτών της και θα βρεθεί τελικά δίχως κόσμο η ισπανική ομάδα στην Αθήνα.

Τα κομμάτια που επιστράφηκαν τίθενται στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού και το βράδυ της Τετάρτης στο T-Center θα υπάρχει μόνο πράσινο για το 3-0 και τη «σκούπα» ενόψει Final 4.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σάς ενημερώνει πως για την sold out αναμέτρηση με τη Βαλένθια την Τετάρτη (06/05, 21:15), στο Game 3 της σειράς των playoff της EuroLeague, γίνεται εκτάκτως διαθέσιμος ένας μικρός αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων.

Ειδικότερα, λόγω της μη παρουσίας φιλάθλων της Βαλένθια στο Telekom Center Athens, θα διατεθεί συγκεκριμένος αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων στο Τμήμα 401.

Το «σπίτι» μας ακόμα πιο… πράσινο για την πρόκριση στο Final Four»
!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x