Euroleague

Τρινκιέρι: «Τα αδέρφια Καλαϊτζάκη και ο Μποχωρίδης έκαναν την διαφορά»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Αντρέα Τρινκιέρι, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό, για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στην εμφάνιση των αδερφών Καλαϊτζάκη και του Μποχωρίδη στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε μετά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής των Βαυαρών, Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι η κακή άμυνα και τα πολλά λάθη στοίχισαν στην ομάδα του, ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε πολύ δύσκολη τη φετινή σεζόν, λόγω τω πολλών τραυματισμών που έπληξαν το ρόστερ του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν ήμασταν σταθεροί στην επίθεση, κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και αυτό μας κόστισε. Αντίθετα πήγε πολύ καλά η second unit του Παναθηναϊκού με τον Μποχωρίδη, τα αδέρφια Καλαϊτζάκη. Έπαιξαν δυνατά στην άμυνα, έκαναν την διαφορά και εμείς δεν είχαμε προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε, ωστόσο δεν τα καταφέραμε στο τέλος»..

Για το ότι η Μπάγερν δεν θα βρίσκεται στα playoffs: «Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. H Ευρωλίγκα είναι πολύ ανταγωνιστική. Υπάρχουν 17 ομάδες και μόνο οκτώ θέσει διαθέσιμες. Ομάδες με ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ όπως ο Παναθηναϊκός, η Μακάμπι και η Ζάλγκιρις δεν τα έχουν καταφέρει. Για εμάς είναι εκτός ο point guard, o Ρούμπιτ χάνει τη σεζόν, ο Λούτσιτς έμεινε πολύ καιρό εκτός δράσης, ο Χάντερ είναι έξω, οπότε το σενάριο είναι ξεκάθαρο. Είχαμε μια δύσκολη σεζόν με πολλούς τραυματισμούς. Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι μπορούμε να μπούμε στα playoffs. Ξαναλέω. Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x